Pravijo, da dober glas seže v deveto vas. Ljudje, ki so imeli kontakt z nami nas opisujejo kot podjetje s pravo družinsko tradicijo, v katerem so zaposleni marljivi ljudje, ki z dobro voljo in optimizmom vsak dan poprimejo za delo.

Kljub majhnosti kmetije se vedno trudimo za vas. Zajamčimo vam svež in kakovosten izdelek, ki zagotovi popoln užitek. Naši izdelki so zdravi, okusni, kvalitetni predvsem pa domače izdelani.

Kmetija “Pr' Kuhar”

Olševek 50, 4205 Preddvor

Od izvoza avtocestnega odseka Brnik, zavijete levo proti Šenčurju, v krožnem krožišču nadaljujete pot na prvem izvozu proti centru Šenčurja. Ko prevozite Šenčur sledijo vasi Srednja vas, Luže, kjer na križišču s kapelico zavijete proti Olševku. Na vrhu olševskega bregu zavijete ostro desno ter po cesti peljete do zadnje hiše.

Podjed kmetija
Povsod naokoli

Spremljajte nas tudi prek socialnega omrežja Facebook, kjer vas redno obveščamo o vseh sejmih in prireditvah, ki je jih udeležujemo. Spoznajte, vprašajte nas kaj ter poskusite naše izdelke.

Druga prodajna mesta

Mercator - Radi imamo domače

Naš poslovni partner Mercator nas podpira s projektom Radi imamo domače. Ponosni smo, da naše izdelke lahko najdete povsod v njihovih trgovskih centrih. Zalagamo kar 41 trgovin, najbolje na območju Gorenjske in osrednje slovenske regije.

41 prodajnih mest po Sloveniji - Mlekarstvo podjed.
GOSTINSTVO

Možnost uporabe naših domačih izdelkov ponujamo tudi restavracijam, hotelom ter javnim ustanovam. Izdelke ročno pripravimo v večjih embalažah.

TRGOVINE IN PEKARNE

Naše izdelke lahko najdete po različnih manjših pekarnah in trgovinah na območju gorenjske in osrednje slovenske regije.

AVTOMAT KRANJ

Poleg trgovin in pekarn pa dnevno polnimo avtomat, ki se nahaja pri vrtnem centru na cesti talcev 89, 4000 Kranj.

VSAKOMESEČNA STRAŽIŠKA TRŽNICA NA BARAGOVEM TRGU

Že tretje leto zapored Krajevna skupnost Stražišče v sodelovanju z društvom Sorško polje in KUD Bitnje vsak drugi petek v mesecu organizira Stražiško tržnico. S tem povezujejo okoliške pridelovalce in posledično nudimo vsem krajanom mesta Kranja in drugim okoliškim prebivalcem, možnost, da lahko nakupijo sveže in kvalitetne izdelke. Po treh letih ima tržnica preko 20 ponudnikov. Tržnica se drži načela, da lahko vsak sebi nekaj potrebnega kupi, saj na svojih stojnicah ponujajo različne izdelke in pridelke kot so: sadje, zelenjava, med, mlečni in pekovski izdelki, testenine, mesni izdelki itd.